….ONE LIFE…ONE CHANCE…

Van alle belangrijke en blije momenten in het leven worden foto’s gemaakt. Geboorte, de kinderen, trouwen, vakantie enzovoort. Maar waarom dan niet van het afscheid en overlijden? Voor veel mensen voelt het vreemd om verdrietige momenten vast te leggen, terwijl dat juist óók bij het leven hoort en mág horen.

Het afscheid nemen en overlijden van iemand brengen vaak een wirwar aan gevoelens met zich mee. De tijd tussen het overlijden en de uitvaart is een drukke periode waarin veel geregeld moet worden voor de dag van het definitieve afscheid. Vaak gaat er in deze tijd veel langs u heen.
Het laten maken van foto’s van het afscheid en de uitvaart helpen u deze tijd weer te herinneren als u later naar de foto’s kijkt. Zo ziet u bijvoorbeeld wie er bij de uitvaart aanwezig waren, iets wat misschien gedeeltelijk aan uw aandacht is ontgaan. Maar het toont ook een eerbetoon aan de overledene en kan ook troost geven bij het verwerken van uw verdriet. Daarnaast is het een mooi beeld voor de mensen die niet aanwezig konden zijn.

Ik wil het afscheid en/of de uitvaart daarom graag voor u vastleggen.

Al uw wensen worden op voorhand in een persoonlijk gesprek besproken, rechtstreeks met u (telefonisch of d.m.v. een bezoek) of via de uitvaartondernemer. U bepaalt wat en wanneer er gefotografeerd mag worden. Ook een wake of het sluiten van de kist kunnen
vastgelegd worden.

Klik hier voor mogelijkheden en tarieven. Mijn ‘standplaats’ is Bodegraven, maar qua werkgebied ben ik niet beperkt tot een bepaalde regio.

Een aantal uitvaartverzekeringen heeft binnen de verzekeringspolis een vrij te besteden budget dat u o.a. kunt besteden aan een
fotoreportage van de uitvaart. Neem contact op met uw verzekeringsadviseur of uitvaartverzorger voor de mogelijkheden.(klik op de foto voor een vergroting)